HALLOWEEN

Varför är jag så dålig med att uppdatera för? Herregud.

Det blir ett punktinlägg idag!

  • Familjens hund dog för några dagar sen vilket var jättehemskt. Alla var nedstämnda och ledsna. Ungarna ville till och med åka tidigare till skolan. Stackarna grät och grät. Hunden blev 14 år och har gått runt och vart dålig ett bra tag nu så man visste hela tiden att det snart var dags, vilken dag som helst.  

 


R.I.P Lindy

  • Jag jobbade i princip hela fredagen till 11 på kvällen. Tänkte åka iväg till några andra au pairer men var för trött. Bridget hade spytt fem gånger och både hon oc jag blev utmattade av det. Har alltid själv fått kväljningar när någon annan spyr och var rädd att det skulle bli så nu också.... men det gick bra faktiskt. Konstigt. När vi var hemma och spydde var Colm på en dejt! Haha han är 11 år! De var på nån Iceskating night i ishallen. Gulligt.

 

  • Lördagen började med gymmet sedan hem och vidare till Old Orchard shopping mall med My. Vi prövade kläderoch strosade runt ett tag. Vi köpte present och åkte hem med den till Michaela som fyllde år. Ännu mera gotgott blev det innan vi åkte hem och gjorde oss iordning för kvällen. Vår plan var att chansa och komma in på en collegefest. Så vi drog ner halvt utklädda till universitetsområdet där alla sororities och fraternities ligger. Vi åkte runt ett bra tag för att äntligen hitta nått någorlunda ställe vi kunde försöka ta oss in i. Och jajamen in kom vi. Packat med folk, varmt, svettigt, kvakt, utklädda människor, dans, röda muggar. Det var kul att se men det räckte för oss och vi begav oss hemåt igen. Påvägen tillbaka planerade vi hur vi på bästa sätt skulle få en lyckad kväll på en collegefest nästa gång. Inte för att den här kvällen inte var lyckad, för kul hade jag i alla fall. Jag sov över hos Simone och åt en god frukost imorse bestående av bagels med cream cheese med smak av pumpa, mums!

 

  • Söndagen kommer bjuda på Trick or Treating hemma hos My vilket jag verkligen ser fram emot! Jag får berätta mer om det sen för nu ska jag iväg till henne. Men hon har lovat att det kommer finnas god mat och glada utklädda halloweenbarn där.

 

  • Snart åker Åsa iväg till Indien. Sjukt stolt över henne. Stort lycka till min fina underbara vän! Saknar dig <3

Puss till er alla. Bättre inlägg väntas.


ps. jag var utklädd till en indian/blond pocahontas(som jag fick höra) igår vilket blir totalt tre utklädnader för mig. Först, cowgirl sen pumpa och nu indian. Här är man flitig!


friday night lights



Jag är fast. Totalt fast. Jag älskar serien Friday Night Lights. Hur bra som helst. Värdpappan har köpt något som kallas "Apple tv" och där kan man kolla på youtube-klipp, hyra filmer, kolla direkt på serier och pogram som är uppladdade. Såg att de hade Friday Night Lights och jag blev fast direkt. Highschool football i Texas och all drama runt om det. Har redan kikat på två avsnitt idag. Blir nog ett till sen om städerskorna kan skynda på lite.

Jag ska iväg till lilla Leo snart och ta med honom på lunch till ett mysigt ställe nere i "gamla stan" här i Wilmette. Panera Bread heter stället. Jag blev medlem sist jag åt där och nu väntar en gratis smoothie, latte, shake eller nått sånt. MUMS.

Igår sa jag hej då till Taylah som ska flytta till en ny familj i Pennsylvania då det inte fungerade här för henne. Vill verkligen hälsa på henne i Australien nån gång i framtiden... Vi sa hej då på puben här i Wilmette där hon fick massa drinkar av personalen även fast vi var de ända gästerna de hade. Till och med ett band spelade och jag höll på att garva på mig för vi var sex personer, and that´s it haha.

Nej nu ska jag prata med Sebastian på vår dag!


puss

Nej men här är man aktiv! Haha.
Jag vet inte vad som hänt men har haft fullt upp hela helgen, inte en enda lugn stund. Vet inte hur jag har lyckats. Som jag tidigare skrev så var jag hemma själv med djuren hela helgen. Detta drog jag nytta av och bjöd över tjejerna både torsdagen och fredagen. Torsdag bara lite Grey´s och tedrickande och på fredagen var det inte te i kopparna längre...hehe. Hade en jättebra kväll med tjejerna men mycket skratt och tjejsnack. Vi bäddade ner oss i mitt rum som förvandlats till en ända stor madrass! Men mysigt var det. Ingen klocka ställdes så vi alla fick en efterlängtad sovmorgon, och sedan bestämde vi att äta brunch på The Original Pancakehouse här i Wilmette. En gammaldags restaurang med nästan för mycket god mat att välja på. Som tur är får man ju tre pannkakor till varje rätt man väljer så vi tog äggröra med skinka och det var hur gott som helst. Dit åker jag gärna flera gånger!




Klockan blev mycket och det var dags för mig att åka över till Simone och hennes värdfamilj. De var i full gång med förberedelser inför Halloweenpartyt. Ungarna kom alla samtidigt, tror det blev 13 totalt och kaoset var i full gång. Efter maten skulle ta ha en spökrunda där de behövde lösa gåtor för att komma till målet. Jag var utklädd till en pumpa och satt med en godisskål i badkaret. De svarade på gåtor som "What do you call a witch that is on the beach?" "-A sand-witch"!



Alla ungar var nöjda och fullproppade med godis runt 7, slut, hej då. Jag följde med Tayhla, en tjej från Australien till Riinas(finsk tjej som går i samma klass som mig) hus där det bjöds på middag. Vi gjorde oss i ordning och åkte downtown till en hemmafest hos några som tjejerna kände. Annorlunda men kul var det. Vi satt nog mest och iaktog alla och skrattade flera gånger om. Och ja...det bjöds på öl i röda muggar, haha. Jag drog med mig Evelina hem som fyllde 21 år och lagade tacos ca 3.30 på morgonen, så gott!

Evelina fick sitta i barnsätet, fast hon passade bra där!


Vi sov länge även denna morgon innan vi tog tag i våra liv. Jag åkte med Sofia, My och Emma till shoppingcentret och köpte lite presenter till Evelina och åkte sedan hem till henne där de karvade pumpor och grillade hamburgare. Vi hade det jättetrevligt och kunde faktiskt sitta ute, utan att frysa ett dugg.




Det var väl min helg och nu är det redan tisdag. Dagarna rullar på så fort så jag vet inte vad. Var i skolan idag, ringde och pratade med min fina pappa och nu sitter jag här, redo att snart börja jobba igen. Idag blir det bara 2½ timmar på eftermiddagen så tänkte åka iväg till gymmet innan middagen.


Här är tillskottet i familjen, söta MaK!


De har en secondhand bokaffär här där man betalar efter vad böckerna väger, tre fick jag med mig hem.

Naglarna efter maikyren, fossingarna hamnade aldrig på bild...sorry.

Hade lite tid över för några dagar sen :)

Nu måste jag hämta ungarna!
PUSS


helena

Det blir ett kort inlägg idag bara. Längre imorgon...kanske. Jobbat idag både med mina värdbarn men även med Leo några timmar. Så skönt att få ihop lite mer pengar än det jag tjänar som au pair... Så man kan leva lite också.

Mitt ena värdbarn läser just nu om vikingar i skolan. Han är helt insatt i det och verkar tycka det är jätteintressant. Idag kom han fram till mig och frågade " You must be half a viking, right?" Jag höll på att garva på mig. Jo men visst jag är halv-viking. Mamma är japan och pappa är viking, där har vi det. Han är ändå helt säker på att jag är släkt med en viking. Jag fick fråga om han visste när de levde.. full koll hade han så vette fan hur han kan få för sig att jag skulle kunna vara en viking. Han påpekade också att mitt namn på engelska skulle vara Helena om jag var en viking. Ja men då vet jag, tackar.

En anna kul grej var att Leo helt och hållet försökte övertala mig om att hans grannar hade en Zebra hemma, som ett husdjur. Men stackars honom sa jag då, får han aldrig gå ut? -No, he´s allergic to backyards. Herregud. Det slutade i alla fall med att han skrattade åt mig och tyckte jag var knäpp som "trodde" på honom. "Don´t you know that you can´t have a zebra in your house?" tillade han. Ha   ha   ha....

Ungar är bra roliga ibland!


Farsan?


weekend trip



Washington DC here I come! Nu är det bokat! Jag och Simone(kanske Evelina också) åker till Usa:s huvudstad 3e-6e december. Eller ja... Vi ska på en helgkurs i Baltimore hela lördagen och halva söndagen. När kursen är slut tar vi en buss in till DC och stannar till måndag kväll. Kommer nog bli hur bra som helst!
Efter den kursen har jag samlat ihop alla mina credits som jag måste ha tagit under ett ÅR, och jag har varit här lite mer än tre månader då. Ha! Jag tror man kan säga att de credits man tar motsvarar timmar. 12 timmar = 1 credit, och som au pair måste man ha tagit 6 stycken.

Haha, på lördag ska jag vara med på ett Halloweenparty för barn. Simones värdmamma undrade om jag ville vara med och hjälpa till - självklart sa jag. Sen så fick jag reda på att jag ska vara utklädd till en pumpa. Haha, behöver jag ens klä ut mig då? Förresten kanske Simone ska lära mig danska! Eller ja... så jag förstår det ialla fall! Får se hur det går med det.

Ser fram emot helgen, tjejerna och min ledighet! Inte för jag jobbar allt för mycket, men skönt att inte behöva följa någon annans schema för några dagar. Och på tal om det, borde gå och lägga mig nu så jag orkar gå upp i tid imorgon(och inte 5 min innnan jag börjar)(vilket egentligen räcker alldeles utmärkt)(får inte intala mig det dock).

Godmorgon/Godnatt alla fina!


kitten



Satt och bläddrade mellan de 500 olika tvkanalerna och hamnade på ett pogram om skönhetstävlingar för barn. Helt sjukt hur de kan tillåta det alltså. Stackars barn alltså. Det ärju mammorna som tvingar upp dom på scenen och önskar att de var dom själva som stod där. Har vi sånna tävlingar i Sverige? Hoppas inte.

Förresten har min värdfamilj skaffat en liten kattunge. Mac är namnet, pluttig och rödrandig. Så söt och nyfiken. Ungarna tycker det är skitkul att de kan se punkisarna och snorren, och de ska påpeka det hela tiden! Jaja, säger jag bara.

Idag är det en stort dag för mig. En röd vinterjacka kommer hamna i min ägo inom några timmar. Får visa hur den ser ut sen. Så nöjd.
Sen så inte nog med det. Mitt schema för denhär veckan är helt sjukt. Jobbar sista dagen på torsdag kl 1 på dagen. Sen ledig till måndag morgon. Inte nog med det,jag har hela huset för mig själv. Man tackar. Familjen åke iväg till Wisconsin över helgen så det blir FF!! (Familjefritt). Jag ska dock ta hand om de stackars djuren som de lämnar kvar!

Hörs snart!


söndag

Heeej People! Hoppas ni mår bra, det gör iallafall jag. Det har börjar bli kallare här nu... tror temperaturen ligger runt 15 grader nu. Så inte så farligt än, hehe.

Ja då var det söndag igen, så fort det går. Min helg har varit ganska lugnt. Jag Evelina och Simone gick på bio i fredags. Det blev "The Social Network" som vi tänkt, och den var faktiskt jättebra. Trodde den skulle vara väldigt seriös och nästan tråkig men den var faktiskt lite rolig. Sen igår så följde jag med Evelina och hennes värdfamilj på pumpa-picking på en farm 30 min från oss. Det var en farm där de hade karuseller, minizoo pumpor och andra Halloweensaker. Tydligen lite av tradition att åka på sånt där så det var kul att få följa med. Sen kom vi hem och var helt slut vid ett, halv två så vi tog en powernap och vaknade upp som nya människor(typ). Då var det dags att hämta Simone och åka vidare till Evanston, vår granne till Wilmette. Lite större och det finns mer saker att göra där. Vi kikade lite på Urban Outfitters och begav oss sedan till en asiatisk restaurang som var hur bra som helst. Nästa gång ska jag pröva deras pad thai!! Klockan hade inte hunnit bli så mycket så vi hyrde filmen "The Ru

naways" sm för övrigt var en av de sämsta filmernajag sett. Men men , bara en dollar för hyrfilm så strunt samma. Konstigt nog tittade vi klart på filmen...borde bara stängt av!
Sen idag så pressade jag migsjälv på gymmet och blev helt slut. Men ingen vila hade jag tid med inte. Dags för utklädning hos Simone innan aupairmötet. Vi klädde ut oss till Cowgirls, så inget direkt överdrivet. Mötet var inget speciellt... lite synd för man kan anstränga sig lite med som LCC än vad Amy gör. Hon säger knapt något alls, inte ens välkomna, kul att så många kunde komma. Nej inget. Aja, aupairerna är trevliga ialla fall.

Jag försöker göra upp ett bra schema för att kunna skypa med er där hemma. Svårt med tidskillanden alltså. Men vi hittar nån tid på ett eller annat sätt. Nu ska jag bara varva ner och åka över till Evelina om en stund och bara vara.

Ute och cyklar påväg mot Leo´s skola.




Varje hus har Halloweenpynt!


Leo´s skola.


Beroende...


Pumpaplockning på Didier Farms.




Evelina med flickorna Audrey och Ava.


Stackarn stod där hela dagen och man fick sitta på honom och ta en bild för några dollar. Såg ingen göra det. Vad är det för djur förresten?? De sa Bull....


Jag fick en pumpa också!


Haha. Tänkte på mamma och Jessica när jag såg denhär affären...


Cowgirls!


Manuel var SuperMario



Vi hörs snart igen !


Min mamma

Idag vill jag hälsa grattis till min underbara mamma på hennes födelsedag! (Det är fortfarandeden 14e oktober här nämligen) Jag hoppas du hade riktigt bra dag för det är du värd. Mamma, Ronta, Jessica och Sanna skulle iväg på We Will Rock You på kvällen. Kan tänka mig att den showen är sjukt bra. Ska kolla upp om det kanske går nått bra här i Chicago nu, för vill verkligen se en musikal här där det är så stort.


Tydligen ska lilltjejen här i huset få en kattunge imorgon från ett katthem. Mig gör det inget men saken är att de verkligen skämmer bort henne även fast hon inte alltid beter sig så bra. Men men det är deras sätt, jag ska inte säga nått :) Det är deras lilla prinsessa som vet att om man fejkgråter tillräckligt länge och högt så får man sin önskan igenom(funkar inte på mig dock). Jag kan ju alltid smyga ner lillkissen till mig lite då och då!

Helgen är inte bestämd än men verkar bli downtown på söndag med Emma och Sofia. Vi ska försöka göra något annat än att bara shoppa denhär gången...får se hur det slutar.
Vad fort dagarna går alltså, redan helg imorgon. Undra om det kommer gå såhär fort under hela året, då är jag ju snart hemma!? Haha. Idag vad det kallt, vet inte om det kommer hålla i sig eftersom det var runt 20-23 grader härom dagen. Märkligt väder alltså. Ska ge mig ut och ta kort i området omär så fint med alla träd som skiftar i rött,gult och grönt. Ska knäppa kort på lite pampiga hus också som man gärna skulle vilja kika in i och se hur det ser ut.

Ska lägga mig tidigt idag för ska upp och träna direkt efter jag har lämnat ungarna i skolan. Ska försöka göraså så ofta som möjligt så det är avklarat och man har resten av dagen fri från träning!

Förresten, vilka är era favoriter i Idol? Jag har inte kollat sen slutaudition!!! Ligger efter. Madde säg mig, du brukar ju ha koll! Vem är bäst :D?

GRATTIS IGEN MAMMA <3


Blixtar och dunder



Såhär ser det ut hos mig idag. Hela huset skakar när åskan mullrar. Kanske inte borde sitta inne på datorn... jaja. Snart ska jag ut i regnet och hämta Leo från skolan. Sen vid tre så börjar jag jobba på "riktigt". Ikväll så åker vi nog till Starbucks som förra onsdagen. Var ju kanske 20 aupairer där då, så det ska bli kul att umgås lite.

Skriver mer imorgon eller ikväll :)



god morgon/god natt

Trött och precis hemkommen från födelsedagsfirande av Emma. Hon har så gullig värdfamilj(aningen hyperaktiva barn hehe) de bjöd på riktig amerikansk tårta och Emma hade bakat sockerkaka. Så ett riktigt kalas vart det.

Jag var på gymmet första gången idag direkt efter skolan. Helt okej gym, fräscht, stort och så hade de en pool också. Det var nån "manager" som ryckte tag i mig direkt och erbjöd mig ett bättre pris än det jag först skrev upp mig för. Han undrade nämligen om jag kände de andra au pairerna som går på gymmet(vilket jag gör) för de har fått en bra deal. Så han var väll nojig att jag skulle börja klaga om det senare...inte vet jag, eller så var han bara snäll och fixade ett billigare medlemskap. Tack.

Imorgon kommer städerskorna och röjer runt i huset så jag passar på att sitta barnvakt till söta Leo. Han var tydligen jätte förväntansfull inför imorgon då jag ska komma. Sist jag passade honom så sa han att han ville viska något i mitt öra. Så han böjde sig fram och sa försiktigt "I love you". Men gulle då tänkte jag. Han är ett riktigt busfrö. Men inte på ett negativt sätt utan mer på ett oskyldigt och gulligt sätt(nästan alltid). Han testar alltid med mig för att se om jag låter honom göra olika saker. Om han märker att jag tvekar så säger han alltid : "My mom lets me do this. Im allowed" Men hon har ju sagt exakt allt som han inte får göra såmig lurar han mig inte. För när jag säger, nej du vet att du inte får göra det, så ler han och springer iväg.



Snart har jag varit här i två månader. Går fort när man har mycket att göra. På min "tvåmånaderiusadag" frågade Simone mig om jag ville hjälpa till att fixa inför hennes värdbarns Halloweenfest. Det ska bli kul att få va hemma hos henne och fixa och hjälpa till.

Nej nu måste jag sova... Har ju missat två avsnitt av Ensam Mamma Söker, och de senaste Idolavsnitten det visar ju hur lite tid jag har haft de senaste dagarna. Jaja, kul har jag haft det iallafall.

Puss på er!!


helgen

Helgen var hur bra som helst! Var så kul att åka till IKEA och få lite hemmakänsla. Alla blev ju hur nöjda som helst när vi kom till mat och godisavdelningen efter kassorna. Jag fick med mig Kalles Kaviar, Singoalla kex, choklad, lantchips och te med rabarbersmak. Vi åt också en svensk lunch bestående av svenska köttbullar, gräddsås, potatismos och lingonsylt. MUMMA! När vi var nöjda med IKEA åkte vi över vägen till ett av USA:s största shoppingcenter som sagt. Kan säga att vi alla var helt slut och had verk i fötter och ben när vi satte oss i bilen på väg hem efter en heldag av shopping.
Vi skulle ju gått på bio men vi kännde att det inte var värt eftersom vi säkert skulle somna i biosalongen så vi hyrde en film för 1 dollar istället. Blev ju mysigt det med. Bio blev det på söndag med My istället.




Emm, jag och My taggade innan IKEA.


Evelina, Malin och Sara kom också!


Svennegänget


Maaaaaat!!!



Och nu har en ny vecka rullat igång och imorgon ska vi över till Emma som fyller 20 år. Hon ville bjuda på tårta och annat gott.
Jag har förresten blivigt medlem på ett gym nu som jag ska åka till imorrn.
Nej nu ska jag sova så jag orkar gå upp imorgonbitti.


IKEA

Det blir ett kortisinlägg idag för har ställt klockan på 8.30 med en My bredvid mig i sängen. Vi ska nämligen bege oss mot en heldag med shopping(+ 4 andra tjejer). Vi börjar med IKEA, och allt vad som erbjuds där, bla svensk lunch. Sen så åker vi till ett av Usa:s största shoppingcenter, och avslutar med en filmpremiär. Är jag taggad? Eh ja!

Skriver mer sen gullefjun!

/A-S


Starbucks

Jag lever! Har bara inte orkat sätta mig ner och verkligen skriva något! Men nu så!

Tacokvällen med Evelina i fredags var ju mer än lyckad med Evelina och så "Step up" och "Walk the Line" på det gör ju inte saken sämre.


Lördagen bjöd på jobb mellan 14 och 18 sen så bar det av till en kill-aupair i grann området där vi svenska tjejer skulle laga något svenskt och bjuda på. Det blev ost och skinkpaj med god sallad, och vilken succé det blev! Så kul att det blev så lyckat. Ska baka mig en egen paj och frysa in.



Lilltjejen(röda tröjan) skjuter på mål, på hockeyträningen.


Evelinas trappa i väntan på vad han nu hette...förlåt.


Han hade ett eget hus med kök och gästrum bland annat.




Nöjda!






Jaha...


Det blev övernattning hos Evelina sen lite jobba på söndagen innan det var dags för downtown och NHL!!!
Vi hade så himla kul, och det var så sort och mäktigt. Är lite besviken på att de körde ett ganska lugnt spel och inte alls mycket tacklingar. Men kan ju bero på att det bara var preeseason! Men kul var det iallafall.







Svenska gänget på väg hem!


Innan jag avslutar lägger jag upp en bild på mitt rum. Svårt att visa hur det verkligen ser ut, men men!



Vill också hälsa Grattis i efterskott till världens bästa farfar!!!! Hoppas ni inte hade det för roligt utan mig på landet! Hehe


Nu ska jag iväg till Starbucks och träffa massa andra aupairer!

/A-S

HELG

Har precis slutat jobba, en timma tidigare! Ska snart iväg och handla mat och hyra film. Det blir tacoskväll hemma hos Evelina!! GOTT.
Det blev en fika idag och lite kollande i butiker med Malin, Evelina och My. Lämnade tillbaka två grejer på Forever 21 för jag ville ha pengar och antog att jag inte skulle använda kläderna så mycket...men istället för pengar så får man ett tillgodokort på affären. Hade helt glömt att det var så. Suck. Aja, nått kan jag väl hitta(såklart) där igen.




Imorgon ska jag åka hem till en familj som har frågat om jag vill sitta barnvakt lite då och då åt deras 5åring. Eftersom jag jobbar så lite redan så skadar det inte att jobba liiiiite till iallafall. Och få lite mer pengar är ju aldrig fel. Hoppas det går bra och att 5åringen är så gullig och snäll som han påstås vara! Hehe...

Nej nu ska jag kolla lite idol innan jag åker iväg till bibblan för att hyra film!

Trevlig Helg!

/A-S

aj då

just ja. Råkade backa in i en tants bil igår och är nog fortfarande lite chockad över vad som hände. Men min värdmamma var jättegullig och var inte alls arg utan menade mer på att "det är sånt som händer, och folk är ju lite galna på parkeringsplatser". Så vi får se hur det går nu med försäkring och så...

 

Man ser inte så bra men mest repor i lacken...hjälpte ju inte att bilen var årsmodell 2009 och jättefin. Kul.
/A-S

hej då

Något som jag märker kommer bli jobbigt under dethär året är alla hejdå:n man måste säga. Just eftersom alla aupairer kommer olika tidpunkter under året så blir det lite titt som tätt tid för att säga hejdå. De senaste dagarna har både Sabina och Linnea åkt härifrån.

Sabina åkte hem igen till Sverige efter ett avklarat år. Jag, Eva,Evelina och Sabina hann ses över en hejdålunch i shoppingcentret i tisdags.



Det som var ännu tråkigare var ju att Linnea också har flyttat. Jag bodde ju med henne och Emma på aupair-skolan i NY och vi kom varandra nära under de dagarna. Linnea har haft problem med sin familj, fungerade inte med mamman så hon har hittat enny familj som bor i norra Kalifornien nära San Fransisco(kommer så hälsa på!). Så vi tre roomies möttes i Northbrook shoppingmall över en kaffe på Starbucks som vanligt.
Vi gav henne en liten hejdåpresent och lovade att komma och hälsa på henne hos familjens vingård!

Fina Linnea!



Tall, Venti och Grande(Min hihi)


Trion blir nu duo för ett tag innan vi ses igen vilket ska planeras in snarast möjligast!


Haha, kul, inget köpt i Sverige förutom klockan från älskling.


Igår åkte jag in till stan och mötte upp Cissi som hade stop i Chicago! Åh, det var så kul att se henne. Hon är alltid så fin och glad. Synd bara att jag kom in sent och vi bara hade en timme eller två att prata. Men nästa gång så vill jag ha en heldag med henne och inte stressa som nu. Hon fick med sig lite paket hem till Mamma och Jessi och hon hade med sig SVENSKT godis till mig. Så nöjd. Puss och tack till dig Cissi :)

Nej nu längtar jag till helgen och vad den har att erbjuda. Kan ju dra en liten "förhandsvisning". Imorgon, fredag åker jag över till Evelina som är ensam hemma, eller ja, plus två 4 åriga tjejer men men. Vi ska laga god mat och bara ha det bra. Lördag blir det jobb mellan 2-6 pm och på kvällen ska vi hem till nån som Evelina kände och ha det trevligt. (My ska köpa ut! :D) Och sen har vi ju NHL-SÖNDAG!!!! Ska bli så sjukt kul! Nära nu! Får se hur det är och om vi vill göra det igen.

Godnatt/Godmorgon alla mina fina!

/A-S




RSS 2.0