mina svenska fina pojkar



Tyckte låten passade bra nu när jag saknar Sverige, får besök från Sverige, har två vänner som åkt hem till Sverige, jag älskar Sverige.


och så var de bara tre







Jag och Emma körde Evelina och My till flygplatsen igår. Det är klara här och det var dags att bege sig hem till Sverige. Det var inte lätt att se dem vinka en sista gång innan de behövde gå igenom säkerthetskontrollen. Vi kommer sakna de så sjukt mycket och det kommer kännas riktigt tomt. Tänk att de är hemma, hemma i Sverige nu. Bara sådär. Jag har så mycket minnen med er och ni betyder så mycket för mig. Mina pullor <3


och snart var juni slut

Tiden går riktigt fort när man har roligt. Vi har hunnit vara på Rihannas konsert som var grym! Har hört folk säga att hon inte alls är bra live...vet inte vad de fått de ifrån. Hon kan hon.
Sen så har vi firat Helanas födelsedag och midsommar med restaurangbesök och drinkar hemma hos hennes värdfamilj. På lördagskvällen så gick vi på ett ABBA medley nere vid stranden som var helt okej. Mysigt hade vi det i alla fall!



















Helenas nya outfit!


helenas verk


Jag och Helena var väldigt seriösa inför en fotbollstunering den 11 juni.
Jag snodde den Hella, hoppas det var ok ;)


5 4 3 2 1.....


Idag är det 12 dagar kvar tills jag får träffa min fina mamma och syster! Jag hoppas verkligen att jag kan hämta dem på flygplatsen som jag gjorde när Jessica kom hit sist. Oj som vi grinade då. Blir med stor sannolikhet en repris på det.

Det är lite längre kvar tills jag äntligen efter så lång tid som jag får träffa min älskade pappa, närmare bestämt 85 dagar.

Det är 59 dagar kvar tills jag fyller lagligt här i USA och jag har alltså bara 64 dagar(-lediga dagar) kvar att jobba. Så det är 64 dagar kvar tills jag och Emma sitter på ett plan påväg till San Diego och senare åker vi till nån ögrupp i Stilla Havet, Hawaii tror jag det heter, har hört att det är helt okej där ute i det blå.

Nedräkning på fullaste allvar har startat.

förra helgen















Förra helgen åkte jag och Helana ner till den svenska lilla staden Anderssonville när det skulle vara midsommarfirande. Ingen höjdare, men vi drack kall glöggslush, ingen höjdare heller...haha

ni vet vart ni hittar mig idag


She´s coming home



Vi har sagt hejdå till vår underbara Malin! Hon är just nu i Kalifornien med sin familj och har det hur bra som helst(hoppas jag!). Det är jobbigt det här med hejdå. Innerst inne vet jag att vi ses igen och det känns inte lika tungt. Som jag har skrivigt tidigare så säger vi hejdå till vår tid tillsammans här i USA, som aldrig kommer komma tillbaka. Du var min vardag här och hemma i Sverigie kommer det tyvärr inte bli samma. Det gör ont, men vi visste det hela tiden och nu har den stunden kommit då vi säger tack och hej för den tiden vi fick tillsammans här i vårt lilla mysiga Winnetka och Wilmette.
Jag är så glad att jag har fått träffa dig Malin, och mina andra fina vänner här. Du har så mycket glädje att sprida runt dig och en sån värme som känns så äkta. Jag kan tänka mig att du är saknad hemma i Kalmar och du kommer att ha en så bra sommar, men sen så ses vi igen, allihopa!
Du är en fantasktik människa och jag kommer att sakna dig varje dag, för Chicago är inte samma utan dig.


full fart

Det verkar bli värmerekord för varje dag som går! På termometern stod det 102 F idag, vilket är 39 C! Och det är så fuktig värme också så man är som i en varm bubbla...ja jag vet int ehur jag ska förklara det riktigt.
Jag och Emma åkte hem till My och hängde med hennes värdbarn i poolen. Sen var det baseballmatch i eftermiddagssolen där min värdpappa bjöd alla som ville på starka Margaritas. Baseball är en speciell sport alltså. Ganska segt och ungarna står mest och glorpå planen, ändå är det några av världens bäst betalda sportprofiler som spelar baseball. Tydligen är det riktigt svårt att få till den bästa snurren på bollen, eller träffa den när den andra fick till det där perfekta kastet.
Stranden fick kvällsällskap igen ikväll! Nu var vi alla där förutom Evelina som är och glassar runt i Kalifornien!





 



<3

 



Nationaldagen

Helt underbar dag fick vi här idag. Tror det blev som varmast runt 35 grader och en bil utan ac en sån dag är inget att hurra för. Det var inte alls jobbigt att vara au pair idag. Eftermiddagen spenderade jag och lillbruden på stranden och hon var så nöjd att dyka efter stenar så jag satt och njöt av den värmande solen. Helena plockade upp mig vid 7.30 så drog vi en sväng till Victoria´s secret och Macy´s. Inget köp på VS, MEN på Macy´s hände det grejor. Helena köpte en hyffsat dyr bikini och jag hittade en Michael Kors väska när vi var påväg ut vid stängning. Jag fick lön idag så jag kunde inte låta bli.
Sen bar det av mot stranden med Starbuckskaffe och öl och så satt vi och pratade och sjöng "Du gamla du fria" under stjärnorna. Jag mår bra idag, det gör jag.

white

Jaha, kul att jag köpte en dyr jävla tandborste och märker det först efter att jag stoppat den i munnen. Jaja. Imorrn är det fredag igen och Chicago bjuder på 30 grader och sol. My och Helena gör mig sällskap ner till stranden där jag vill spendera hela dagen. På kvällen möts vi hos Emma för att umgås tillsammans en sista gång i USA innan vi alla ses i Sverige igen! Kommer nog bli lite blöta kinder som förra helgen. Är så glad över att jag hittat så fina vänner här i USA! SFS

Juni är fullt med händelserika dagar så som Rihanna Konserten, Midsommar, Födelsedagar här och i Sverige, Rea, Pepsi Summer blast(?), ABBA och mycket mer som säkert dyker upp.

God natt så länge <3

två år sedan





Idag är det Huddingeskolornas tur att fira studenten! Den dagen var en av de lyckligaste dagar i mitt liv!

Grattis Malin, Cissi, Annie, Lollo, Emma, Linn(i fredags), Johan, Jens och många fler!


RSS 2.0