snooooooooooz

Jaha då ska pilatestränaren fly Chicago och jag får hitta någon ny som kan ersätt amin favorit. Jaja, inte hela världen. Det finns en tant som håller i två pass också, hon är bra också. Mycket KNIIIIIP i hennes pass, men det är kul... Jag vet intevarför jag skriver det här. Jag borde sova, men ville skriva något innan så ni kan få läsa det på morgonen när ni kikar in här imorgon. Men vad får ni möta då? Ointressant läsning och inget riktigt nytt och spännande att berätta. Fast vem skämtar jag med? Är väl inte ofta jag får ut mig någon intressant och välskrivet? Nja.

Nej nu sitter jag bara och stirrar. Helt slut. Stod nog i duschen(nej My jag borstade faktiskt inte tänderna där idag, glömde) en halvtimme också och mest bara stirrade.

Nej men Blackhawks åkte ju ut igår också. Jag åkte över till Helena och kika på de två första perioderna, sedan duktig flicka som jag är kom jag så snällt hem till klockan 11 då de vill ha mig hemma. Var nog ganska smart drag av mig också. Sätter på tv:n i vardagsrummet får sällsakp av min värdpappa efter ett tag då han vaknat till och kommer nerspringandes och svär över vad han har missat så jag får lite halvtaskigt dra en liten sammanfattning av vad han har missat. Jag fick en liten släng av mammas titta-på-match-på-tv-och-skrika-på-spelarna-lite-för-hysteriskt-och-inte-riktigt-kunna-sitta-still beteende. Men för vem blir det inte så? Jättespännande match med massa matchtröjor med svenska namn på planen. Hejja Sverige! Nej Blackhawks?

i do

         
          På fredag sätter jag klockan på sex för att åter få se ett rätt så pampigt sagobröllop.


jahaja

På radion imorse pratade de om otrohet. De disskuterade en ny teori som hade kommit ut som handlade om att det är kvinnans eget fel om mannen är otrogen. Okej? tänkte jag och höjde volymen. Teorin gick ut på att om du hela tiden påpekar när din partnet t.ex. tittar lite extra länge på en annan tjej eller hela tiden säger att han aldrig får vara med någon annan så triggar det mannen bara mer att vara otrogen. Att det blir som en slags förbjuden frukt, någon som han inte kan få. Så på radion menade dem då att man skulle sluta oroa sig för då är det mest sannolikt att ens partner förblir trogen men med några kanske förbjudna blickar på andra.

Hmm...

Inga naglar kvar pga av er


monday love


Some help please







Vilken färg ska jag välja på min nya kamera!? HJÄLP har total beslutsångest

noreshore

Vet inte riktigt hur det här gick till... Jag skulle ta en bild på mina fina(fulla) påskägg och visa er. Nej så blev det inte nej. De är i princip tomma. Jag tog med mig det stora till bion där vi brudar satt och smaskade, vilket var bra. Annars hade det nog blivigt min middag idag. Min värdmamma skrattade när jag visade det stora äggen från Mamma, Syrran, Ronta, Mormor och Morfar. De har mest små ägg här, ungefär samma storlek som ett riktigt. Så springer de runt och letar efter 20 stycken istället för ett stort. Ungarnas ögon såg ut som råttpittar men smaka ville de inte göra(HALLÅ!!!??). Däremot så visade jag och Helena ägget för hennes familj också, där gick det hem i alla fall. "Mormors löständer" blev Jacks nya favorit och det godaste svenska godiset. Se där.


Håll i er! Fotobomb från förra helgen:

Bridget ville baka en kaka. Det blev en förbaskat stor sådan

Påskbord på IKEA med Helena och Malin. Ska försöka lägga upp en film!

Malin och hennes man

Hejdå middag för Juliene på Cheesecake Factory. Jag och My kom på varandra att sitta och hålla handen. Sen kom Evelina med sin också. Samma likadana ringar har vi också minnsan.

Helena och Juliene räknar ut notan....kul

Happy Easter

Nyss hemkommen efter biomys och lite hockeytittande! Är jättetrött men ville bara visa ett tecken på att jag lever och mår bra. En snabbis på vad jag gjort i helgen:

Klipp håret.

Blivigt bjuden på middag hos Helena.

Jobbat.

Kollat på baseballmatch.

Ätit middag på två nya ställen(nya för oss).

Kollat film.

Åkt downtown och hämtat godsaker från Sverige. TACK FINA CISSI FÖR DET!!

Nej jag berättar imorrn:) Puss och godnatt




Bästa



Grattis på din 17års dag underbara syster! Saknar dig varje minut.







Lunch med kalmar och norrköping



Puddingar!

paradiset


guess what

Det är mycket nu. Jag, My och Emma ska boka Hawaii när som helst nu och börja planera hur allt ska gå ihop. Jag måste planera inför sommaren för det ser utsom jag får mer gäster över än vad jag först trott. Längtar så himla mycket till att få träffa er alla, är så glad att ni vill komma och hälsa på mig.
Jag har jobbat ganska mycket nu de senaste dagarna, beror mycket på att min värdmammas pappa avled i helgen och imorgon blir det begravning. Tyckte det var lite tidigt att ha begravningen sex dagar efter men det kanske är så? Har fått för mig att det brukar ta ett tag innan begravningen äger rum.


Jag och ungarna håller på för fullt med färgglada trådar och flätar och knyter och fixar olika saker. Jag satt och fixade denhär "flätan" i jag vet inte hur många minuter. Sen när den är klar får man klagomål på att den var för långt bak. Då svarar jag att den där (jävla) flätan sitter där nu och det får den göra ett bra tag. När hon sen kom till skolan och insåg att hennes vänner tyckte den var sååå cool, då var hon nöjd igen.



Ja Colm har blivigt dumpad av sin tjej. Hon var missnöjd för att han aldrig bjöd ut henne. Vad han gör 10 minuter efter dumpningen är att gå fram till ex:ets kompis och fråga om de ska börja dejta. Snällt.

Imorgon är jag ledig och tar en trip ner till downtown och möter upp Cissi. Det har jag kanske redan skrivigt? Det är vad som sker i alla fall. På lördag ska vi på middag på Cheesecake Factory och säga hejdå till Julienne som ska tillbaka hem till Österrike efter 1½ år. Vad som händer mer återstår att se. Jag och Evelina kanske ska på gudstjänst på söndag. Fortsättning följer...

MJ


Nu har det kommit till mig! Den svarta högs upp blev det. Kom i en gigantisk kartong så trodde jag hade beställt något helt annat än vad jag gjort. Varför den var stor var för att de hade skickad med nån himla väska av plast. Den luktade sådär gott som nya badleksaker gör. Ny plast.

sol

Nu ska jag iväg till Evelinas veranda och sola och äta pad thai. Jag mår bra!

hungrig

Nyduschad efter att ha spenderat en och en halv timme svettig på gymmet. Nu kurrar magen så ska ta mig till Emma och äta lite lunch. Om kvinnan bara kunde svara i telen så skulle det vara lite lättare.



På fredag kommer Cissi, mammas vännina till Chicago igen. Jag ska försöka ta mig in för tror nämligen att jag kan vara ledig på fredag. Skulle vara så kul, har ju inte varit nere downtown på flera månader tror jag att det är nu! På kvällen sen får jag se om jag åker med tjejerna till IKEA där det bjuds($9.99) på påskbuffé. Jag behöver köpa en kudde också, står inte ut längre med de jag har. Lite osmidigt efter att snart ha varit här i åtta månader. Men jag är ju lite knäpp jag, skidbyxor köper man inte bara sådär heller när dte är 30 grader varmt ute. Men jag är nöjd.

Catch up with you later

pics


Bucktown i söndags.


Ringar




Simones magasinsamling som hamnat hos mig


jahapp

nu blir det ut o springa med bra musik i öronen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

80 F

Vet ni vad!? Det har varit 30 grader är idag! Kan inte förstå det.
Jag, Evelina, My och Emma åkte ner till ett ställe som heter Bucktown. Det ligger en bit utanför downtown Chicago. Det visade sig vara ett riktigt mysigt ställe. Uteserveringar, second hand, dyrt, budget, starbucks, en bra blandning av allt det goda helt enkelt. Fick lite Londonvibbar på något sätt. Dit åker vi tillbaka.
Blev överlycklig när vi från bilen såg att Marc By Marc Jabos-butiken låg i Bucktown och det blev första stoppet på dagen. Fick med mig sju ringar och ett halsband. Senare på kvällen beställde jag en plånbok från hemsidan för den var slut i butiken. Man blir lite tokig i butiken, jag ville ju ha allt! En hel vägg var fylld med väskor. Dreggel.

Nej nu tycker jag att det ska bli grönt ute. Taskigt att retas med 30 grader och sen så blir det vanligt vårväder med 10-15 grader resten av veckan. Vad är et för stil Gurra?

Moster Ann

Vill hälsa grattis på födelsedagen till min fina moster hemma i Sverige. Saknar dig!!

Ja nu är man tillbaka i vardagen i Wilmette, som inte alltid är så dum. Träffade brudarna på Starbucks ikväll och alla var nog lite halvsega för vi skrattade så vi vek oss åt allt. Tänker inte gå in på detaljer om vad vi pratade om, men kul var det i alla fall. Det är lite läskigt hur fort tiden går alltså. Evelina och Malin har mindre än två månader kvar här och Julienne har mindre än 2 veckor innan hon åker. Vill inte ens tänka på hur jobbigt det kommer vara att säga hej då. Vi har lovat varandra att ses så fort som möjligt sen igen hemma i Sverige (någonstans). Jag är så himla tacksam för mina fina vänner som jag har hittat här. Det känns märkligt att tänka: Jag skulle aldrig träffat dem om jag hade valt en annan familj. Jag skulle aldrig ha träffat dem om jag hade åkt senare/tidigare/eller inte alls. Ibland kan man bli lite snurrig av att fundera för mycket på "tänk om".

Så åter till min härliga tipp till Kalifornien! Jag fick ju som sagt 4 dagar med dem och det var så skönt att få komma bort lite. Bara att få sova på hotell var lyx. Jag sov på en bäddsoffa som (det är sant Hedénarna) var sååå skön. Tänk att jag kunde sträcka ut mig! Jag har ju en minisäng här i mitt rum.
Jag blev så glad när jag såg dem alla komma vid ankomsthallen så jag inte kunde hålla tårarna tillbaka. Det är märkligt att stå mitt bland okända människor och annorlunda miljö och helt plötsligt känna igen personer. Härlig känsla. Vi drog iväg till biluthyrningen och valde en snygg men aningens för liten
Dodge Charger.

Men Fredde hade bestämt sig för den bilen och ingen annan. Så vi andra stod snällt och tittade på medans han försökte packa in alla väskor i det lilla bagageutrymmet. Och när jag precis trodde att han skulle ge upp så gick luckan igen. En väska fick följa med in i baksätet men det gick så bra så. AC:n sattes på direkt för varma hade vi hunnit bli. Vi klurade ut en väg som enligt gratiskartan skulle leda oss till hotellet. Efter lite felkörningar/feltolkning av kartan så hittade vi fram till hotellet, mycket pågrund av dess storlek också. Sebbe såg en stor byggnad och menade att det där måste vara vårat hotell? Det skulle ju vara stort. Och stort var det oh rätt hade han. Vi gick ner till poolen direkt och det var så skönt att äntligen efter så lång tid av kyla och snö få kunna sätt apå sig shorts och linne utan att frysa. Dag 2 var det Disneyland som gällde, men inte för FarbrorFredd som behövde jobba. Vi prickade in den varmaste dagen men kul hade vi. Lite långa köer, men det slipper man ju antalgligen aldrig. När det vr dags att åka hem så blev vi överlyckliga när vi såg Janne Långben vid utgången och både jag och Madde var överens om att ett kort MÅSTE vi ju ta med honom. Kort med maskot : check.

Dag 3 så tog vi oss ner mot havet och Newport Beach. Det var kul att komma tillbaka igen och det såg precis ut som jag kommer ihåg det. Vi åkte också ut mot Balboa-udden och där fanns en liten "marknad" som jag syrran och mamma missade 2008. Eller missade och missade, det var kul att se punkt.
Tillbaka på hotellrummet efter att ha kört vilse kände jag och Madde att vi inte iktigt var klara för dagen så vi tvingade med Mimmi till närmsta shoppingcentret. Vi han kika runt lite i det fina utomhus mallet "The Block" innan de stängde och vi åkte och handlade lite frukost för morgondagen.
Dag 4 så var det dags för Fredde att jobba igen efter en ledig lördag. Så resten drog till Long Beach för att gå på Usa:s näst största aquarium. Madde och jag valde solen utanför och Mimma och Sebbe sprang in och klappade lite rockor och kika på hajar. Varför det blev såhär var på grund av tidsbrist efter en mysig men lite för lång lunch ute på bryggan. Klockan tickade på och familjen skulle snart iväg på NHL match och jag skulle mot flygplatsen.

Tack för allt och för att jag fick komma och träffa er i soliga Orange County.











Ja, vi var ju tvunga att ta lite båtbilder också. Gissa till vilka tre personer då?

Läggdags, jobba och sen pilates imorgen.

En till sak innan bara. Ibland är jag bar knäpp. Vet ni vad jag köte i Kalifornien, ca 30 grader varmt? Jo, skidbrallor. Jag lämnar det så.

forts följer



Haft 4 underbara dagar i Orange County men är nu tillbaka i kalla gråa Chicago. Berättar mer imorgon. Har inte fått så mycket sömn. Landade klockan 5 imorse men hade turen att börja klockan 3 idag så mår bra igen! Iväg mot brudarna!

RSS 2.0