ett halvt år



Idag har jag åter igen varit hos My och blivigt bjuden på en "svensk" god tacopaj! Kibby husets nallebjörn med stora tassar var också med, även My´s värdbarn Ilana som var hemma för hon var sjuk. Det trodde ju inte My och jag på, men nu när My ringde så hade lillbruttan åkt på magsjuka eller "stomach flu". Så går det när man är hemma från skolan lite för ofta och låtsas vara sjuk. Mina ungar gör det samma. De vet exakt vad som ska göras för att behöva stanna hemma. Men nu när WoW är förbudet när man är hemma och sjuk så har vi inte så många sjukdagar hemma längre, haha.
Sedan åkte jag till Target innan jag skulle plocka upp ungarna från skolan vid tre. Target är farligt. Riktigt farligt. Idag slutade notan inte på allt för mycket (27 dollar) för det kan vara mycket värre. Allt är så mycket billigare. Speciellt skönhetsprodukter, som smink, hårvård, kropps lotions, dusch grejer, "drugs"(köpte bla Omega 3 kapslar och Clear Eyes billigt(inte till mig dock, klarar inte av att få något i ögonen, så obehagligt)). Aja nog om det, men jag vet att jag kommer sakna det när jag är hemma igen.
Förresten så igår den 23e februari kunde jag pricka av sex månader i USA! Minst six more to go! Jag, My och Emma som lämnade Sverige 23e augusti slutar ju då också på samma dag som ni kanske förstått. Så vi ska ge oss ut på äventyr den trettonde månaden. Inget bokat än men Hawaii kommer få ett besök, helt klart.

Det var massa mer som jag ville skriva om men nu är det bara blankt i hjärnan förutom en onödig grej ssom jag inte ens borde skriva men som är rolig(ni märker att jag är trött va?):

Kommentar från mig idag när jag för My skulle berätta om min bubbla i nått sammanhang:
(Tänk er min gestikulering med kroppen också)
Så kommer jag där med röda faran, den är RÖD bilen, sviiiiisch.

Okej inte så kul om man inte var där såklart men varför behöva lägga till att bilfan är röd när jag kallar den röda faran? Det är ju ingen blå bil vi pratar om här. My dumförklarde mig lite och härmade mig ett antal för många gånger.


Nej vi ger upp nu va? GOD NATT

Har jag sagt en annan sak som My och jag har gemensamt? En pappesbit med herrparfym på som kan tas fram i ensamma stunder. Bara så ni vet. Haha orkar inte.


vår?

Har nyss skypat med syrran, mamma, moster Ann, mormor och morfar! Först gick dte inte så bra men när vi bytte till moster Anns dator så fungerade det superb. Var så kul att se dom efter så lång tid. De var hemma hos mormor och morfar och mös. Saknar de jättemycket men på ett bra sätt. Inte så att jag vill lämna allt här och åka hem.

Nu ringde My precis! Hon plockar upp mig så ska vi dra till shoppingcentret och kika lite. Jag måste spara varenda öre(cent) tills imorgon kväll till Victoria´s Secret privata shoppingkväll! Wohooo. Sen har det kommit så mycket fina skor också... fan fan, vill ju ha allt, men vem vill inte det. Vi hörs sen igen. Springer ut i vårvädret(sol och +10) med nya glasögonen nu!


Vickan i sommras på shoppingcentret, vill ha värme och sommar nu!

PUSSAR

fredag

Det visade sig att jag bara behövde jobba 1½ timme idag, för familjen åker ju till Wisconsin. De bestämde att åka tidigare så jag behövde inte plocka upp dem i skolan idag. Så jaha. Ledig till onsdag morgon!! Skööööööööööönt.
Nu tänkte jag åka iväg till gymmet och gå på pilates igen.
I helgen är väl inget riktigt bestämt vad som händer men alla brudar behöver spara lite pengar så blir nog inget som kostar allt för mycket. Undra vad alla ni hemma i Sverige ska göra ikväll... Många av mina vänner är ju utspridda i världen just nu så vet knappt vilken tid det ärpå dygnet för er när ni läser det här. Om jag hade varit hemma hade jag velat gå ut och festat loss med alla mina vänner och bara haft det hur kul som helst och struntat i alla måsten. Varför ska de ha 21 år som åldersgräns här för? Känner mig som 17 år igen och man bara väntar och väntar tills den dagen man fyller 18. Men jag får ju vara 21 år min sista månad här i USA, det är väl något? Haha.

Nej nu måste jag iväg och vara lite duktig! Skriver igen sen kanske:) Annars, ha en jättebra fredagskväll alla fina människor! Saknar er alla.

träna träna träna

Jag fick reda på igår att värdfamiljen åker bort fredag/lördag till tisdag kväll! Lite lugn och ro för mig några dagar alltså! Bridget ville att jag skulle med så hon sa att vi kunde dela säng, haha gullisen då.

Idag har jag varit duktig, eller kommer vara duktig. Ska träna två gånger. Sprang och gick i uppförsbacke  i 40 minuter i morse och ikväll blir det pilates med Evelina. Måste ju ske en förändring nu. Sakta men säkert går det(?).

Jag har suttit och gjort en lista på vadjag vill ha/behöver köpa men som jag måste spara lite pengar till. Vill jättegärna köpa produkter från Dermalogica men det är himla dyrt(för en au pair).
Multivitamin Power Recovery Masque

PUSS! SAKNAR ER

lugn dag

Tjaba tjena hallå! Sitter här och tar det lugnt. Är helt slut efter helgen fortfarande tror jag. Vi var hemma hos My igår och tittade på Gossip Girl och hade lite alla hjärtans dag mys. Hon hade pysslat ihop fina kort och köpt god choklad. Så söt! Jag fick också ett paket i brevlådan igår och mamma och syrran! Att det kom precis på rätt dag gör det ännu bättre! Jag fick en jättesöt nalle, och marabou choklad, två häxvrålstänger, tvättpåse(har inte hittat det här) och ett gulligt kort. Ni är bäst, tack!





Vet inte om jag skrvigt det tidigare, men har köpt saker för att kunna göra en scrap book om mitt år här. Har börjat lite smått och första veckan i New York och Long Island är klar!



Ikväll blir det mat pilates med Evelina och kanske bastu efter! Skönt!

PUSS

tack för att ni finns!


R O B Y N

Har haft en riktigt bra helg med My, Helelna, Malin, Sami och Julienne uppe i Milwaukee! Vi åkte upp till grannstaten i norr och gick på Robyns konsert! Hon var så sjukt grym! Hon har sån energi på scenen och sån himla närvaro.



Vi stannade över natten på hotell och det var ett smart val av oss!
Robyn hade ju ställt in dagarna innan så vi trodde hon antagligen skulle ställa in i Wisconsin också, men nej då!!

PUSS

ointressantaste inlägget

Jag har varit himla trött idag. Lång helg och sena nätter. Ville bara skriva något kort innan jag går och lägger mig men tror det får bli mer imorgon.


Jag har också spelat hockey idag. Med baseball som puck och vinterskor som skridskor, funkar dte med.

Juste det var superbowl igår ja. Tar det imorgon :)


mer bilder(orkar inte skriva...)


Glass är gott. Emma gjorde iordning en glassbar åt oss!!


Blid från min inte allt för enkla promenad idag!

skorna

På begäran av farmor:


Steve Madden skorna till höger och de andra svarta köpte jag när syrran var här, på forever 21

snö?

Det är ett totalt snökaos här i Chicago! Dom kallar det för "Mammut Stormen" på grund av storleken tror jag. Skolorna är stängda, affärerna, restaurangerna, allt! Vi svennar skrattar åt det och menar att dethär händer ju hela tiden i Sverige, inget att få panik över. Men stackarna här är ju inte riktigt vana eller heller förberedda på att så mycket snö faktiskt kan komma. Snöskyfflarna var slutsålda och alla gjorde sig beredda för det värsta. Värre har man ju sett. Men nu ser det ut som ett vackert vitt vinterland här ute! De ensvisas fortfarande med att köra utan vinterdäck vilket inte gör hela saken lättare. Alla var ute idag och skottade snö och körde med snömaskiner(det har dom däremot mycket av) och det luktade gott, som snöskoter uppe i Wäsa.
Jag har bara kunnat träffa Evelina idag eftersom vi har gångavstånd till varandra. De andra tjejerna var insöade en bit längre ifrån oss så vi får hålla ut och vänta tillsa chicagoborna har lugnat ner sig och låter oss köra på vägarna igen. När jag promenerade idag till Evelina så saktade folk in och glodde på mig som om jag var dum i huvudet som tog en promenad mitt i kaoset..haha ni ska bara veta hur det är i Svearike tänkte jag.

Imorgon är skolorna stängda igen och det betyder att jag tydligen kunde vara ledig igen, tack tack(inte för att jag kan ta mig så långt från huset ändå, men men). Mamman säger att ja men du kan ju gå upp vid åtta-tiden nångång, inga problem svarar jag. Efter ett tag när jag ska säga god natt säger pappan att jag inte behövs och jag kan ta sovmorgon. Tror ni att han hörde några protester från min sida? Njae... Daeligt.


En bild på My´s härliga hund Kibby får representera hur vädret är här just nu! (Snodde den från My, Kibby hade tydligen legat ute och bara njutigt i snön)


Nej nu är det waaaaaay past bed time for me!

xoxo

måste ju ha lite bilder också!



















I love you <3

fina simone

Jag tror jag aldrig har sagt hej då till någon utan att veta när vi kommer ses igen, tills nu. Simone har åkt ifrån oss här i Chicago och är på väg hem till Danmark!
Jag har kommit henne väldigt nära och det känns så tomt här utan henne. Jag är väldigt glad för att jag har mina andra vänner här också, annars skulle det vara riktigt tungt. Jag har inte riktigt förståt förens nu hur jobbigt det är med farväl. Vi säger hejdå till en tid vi haft tillsammans som aldrig kommer komma tillbaka. SÅklart vi alla kommer träffas igen, men inte ha den vardagen som vi har här. Jag har tur som åker hem samtidigt som My och Emma, för det skulle vara så jobbigt att vara kvar sist. Vi kommer om några månader säga hejdå till Malin och Evelina, vilket kommer vara sjukt det med.

Jag, Emma, My och Evelina körde Simone till flygplatsen. Det var en sån märklig känsla. Alla satt och snörvlade och på vägen tillbaka tror jag att vi alla inte visste riktigt vad som just hänt. Nej usch.
Jag är glad att jag har fått träffa en så fantastisk människa som Simone,och att det inte bara är hon utan så många andra här också som betyder så mycket.
När jag inte alltid kan ha er där hemma nära till hands och prata med så ska ni veta att jag har några riktigt underbara tjejer här, på andra sidan jorden också! Så behöver aldrig känna mig ensam.

Lev Älska Skratta, eller vad säger ni?

RSS 2.0