vart tar tiden vägen?

Jaha, ojdå! När skrev jag här inne sist! Förlåt, förlåt. Vi får se hur mycket jag hinner skriva nu dagarna innan Kalifornien också. Det är ju så att ungarna har spring break och jag jobbar från 8-18 så då har ni precis hunnit gå och lägga er, blir svårt att hinna med att ringa. Men jag ska försöka skriva lite till i alla fall innan jag åker iväg!

Jag har ju så duktigt börjat förbereda mig inför resan. Lite kläder och prylar ligger framme på golvet och ska snart få bli nerpackade. Insmörjad i brun utan sol är jag också. Jag kan ju inte pressa på mig shorts och vara likblek. Känns totalt fel att helt plötsligt sätta på sig sommarkläder när det är så kallt här fortfarande. Det ser ganska lovande ut borta i de varmare delarna av landet, så klaga, det ska jag INTE göra!



Jag har glömt att berätta om vad jag gjorde i söndags. Evelina fick biljetter till The Blue Man Group av sina värdföräldrar och frågade om jag ville hänga med. Så ja tackade jag och söndagen kom och vi tog oss in med tunnelbanan för omväxlings skull, annars tar vi alltid tåget. Showen var, ja hur ska man förklara den. Väldigt annorlunda, men på ett bra och minnesvärt sett. Varken jag eller Evelina kunde riktigt komma med ett bra svar om vad vi tyckte. Jag sa att det var "a different, but cool experience". Galna var de blå männen, det var dom! Tyckte de var lite läskiga också och jag var livrädd att de skulle tvinga upp mig eller Evelina så jag blundade typ när de gick förbi och låtsades vara osynlig.

Jag kan inte skriva mer, klockan är 01.11 här och jag börjar jobba om 7 timmar. Har lite bilder att lägga in så ska försöka hinna med det imorgon! Puss och god natt fina ni!

tisdag

Går runt här och är så nöjd för att jag tror att nu då, nu kanske det har blivigt vår. Idag var det 3 grader, svinkall vind och spöregn. Kom igen, va fan det räcker väl nu. Här om dagen så luktade gräset gott och alla var ute i solen. Jaja, bara att vänta lite till då.

Ikväll blir det en sväng till Starbucks i Winnetka för att umgås lite med brudarna. Träning var det som gällde imorse men imorrn blir det på kvällen, kanske kanske på dagen också. Har aldrig gått på gym så mycket som jag gör här. Får se om den vanan följer med hem eller inte.

Måste kila!

PUSS

kräm

Måndag och full fart igen. Dom bygger fortfarande om på första planet här i huset och det känns som det har pågått i evigheter. Det verkar som de kommer att vara klara denhär veckan, fast det sa de ju förra veckan också... Jag är i alla fall glad för vi har fått ny tvättmaskin och torktumlare som fungerar. SÅ nu behöver jag inte springa ner till Wilmette centrum för att tvätta längre. LYCKA. Coola var de också, lyser och har sig.


Glömde berätta om att jag struntade i att köpa Dermalogica produkter och köpte istället tre produkter från Ole Henriksen. Är skitnöjd och dte är tur, för dyrt vare! Tydligen ännu dyrare hemma.... Sen köpte jag också lite krämer i helgen från body shop. Dom innehåller Tea Tree oil och är bra mot hyn. Får se om det sker några mirakel här då.








Nu är det dags att slänga in tvätten och dra iväg och jobba lite. Ikväll ska jag och Evelina iväg och träna och sen skulle det vara skönt att bara slappa gärnet.

PUSS

Limitless

Jaha då var vi här igen. Måndag. Veckorna går fort och sommaren närmar sig, eller? Hörde från Emma att det kanske kommersnö i veckan. Det kan väll ta och räcka nu, till och med Sverige börjar ju få vårväder. Jaja, typiskt svensk att prata om vädret alltså. Men vad är nytt? Hmm... Jag har bokat en resa till Kalifornien den 31 mars. Jag möter upp mina kusiner, farbror och faster där och stannar tre nätter. Även fast det är en snabbvisit så ser jag jättemycket fram emot det. Ska bli skönt att komma bort lite och få lite solstrålar på min bleka hy.
Vi har också bokat biljetter till Rihannas konsert som äger rum i juni. Långt kvar, men det sägs att hennes konserter är gryma! Kul kul.

Malin fyllde 21år  i onsdags så vi gjorde en liten överraskingsmiddag för henne. Hon kom till restaurangen med sin värdfamilj, vilket hon trodde skulle vara kvällens ända sällskap. När hon kom in fick hon en chock när hon såg att vi fem tjejer satt vid bordet. Riktigt kul att se hennes reaktion. Ska lägga upp en film, får se om det fungerar. Nej det gjorde det inte... Men hon blev så glad så glad så.


Brudarna! Malin längst ner till vänster, Emma i mitten och Evelina till höger. My till höger om mig och Helena längst till höger. En blandning av tjejer från hela Sverige. Kul När vi pratar och blandar allas dialekter lite hit och dit.

Jag, Emma och My planerade lite Hawaii idag. Försökte lägga upp en budget, och vad vi vill göra. Det är ju dags att boka nu snart. Sedan så var vi på bio och såg nya filmen Limitless med Bradley Cooper. Riktigt bra var den! Det gjorde inte filmen sämre för att han är snygg också. mooahahahaha.
Shoppade igår också. Ovanligt va? Så nu blir det till att spara så jag kan ha lite pengar med mig till LA också.

Puss på er fina!

BEBIS



Nu har äntligen valpen kommit till oss. Hon är hur söt som helst, och heter Choco. Hon är inte riktigt rumsren och kan somna lite var stans. På natten skriker och grinar hon som en riktig bebbe men det gör inget för mansmälter så fort hon tittar på en med huvudet på sne.

Ikväll så följde jag med värdfamiljen till deras restaurang och åt middag och kollad epå Blackhawks-matchen. Åt Vintersalladen som Jessica testade när hon var här och jag har ätit den sedan jag smakade från henne. Drack lite vin också, vilket kanske inte var det bästa när man i princip har en tom mage. Jiihoooo
Imorrn blir det träning och Skypedejt med Melanie. Hinner nog klämma in en till, kanske, kvinnan och jag är ju bra på att kackla. Någon som är intresserad? Förresten är det billigt att ringa från en hemtelefon i Sverige till min Amerikanska mobil. Bara en liten notis sådär. ;)

Juste, haha. Vi hade au pairmöte i söndags på Lincoln Park Zoo. Riktigt fint zoo med skylinen i bakgrunden, men kallt väder och lite tråkigt möte dock. Men jag fick se massa djur. Häftigaste var nog leoparden, så fin!!! Såg lite sur ut stackarn, men vem skulle inte göra det om man satt i en bur. Han hade en lite större bur med en stig som han gick runt och runt på och snurrade.

Vi har flyttat fram klockan en timme så nu är det ljusare ute, äntligen! När ändrar Sverige måntro?
Så nu är det bara sex timmars tidskilland, det ni!

PUSS OCH GOD NATT

Mina värdbarn har lärt sig orden: Puss puss, Valp, Hund, Kakao, Tack, Huddinge, Sluta.
Det blir förhör imorrn, får se om nått sitter kvar.... haha.

gullrumpan



Bridget har ju kommit på att jag har smycken, kläder och skor nere i mitt rum(nehe!?). Efter denhär bilden så var det min tur. My hade lyckan att få se hur fin jag blev. He he he....

Colm har för övrigt sexualkunskap i skolan nu och påpekade att han verkligen inte kunde äta bananer i dag inte. Ni ska bara veta vad de där två kan säga alltså, men Colm är värst kan jag lova.

FREDAG + PANNKAKOR = SANT

Jaha, vad har Anne-Sofie gjort idag då? Jo nu ska ni får höra(som att det skule vara något intressant). Körde iväg ungarna till skolan efter en rörig morgon med skrik, gnäll och slagsmål. Jag blev också inblandad där mitt i på något sätt. Efter dumpningen av dem så åkte jag till Dominick´s för att handla mat. Fylld vagn blev det den här gången också. Köpte äpplen för ungefär 140 kr, och det sjuka var att jag köpte ca 8 äpplen. Jaha då ska vi se. Sedan var det dags för tvättning. Vi har ju fortfarande ingen tvättstuga i huset så jag fick ta tvätten ner till "mynt-tvätten" i stan. Där satt jag så fint och läste "Eat, pray and Love" och tänkt epå Simona och Åsa. Varför? Jo för en tredjedel handlar om Italien. Vem tänker man på då? Jo min italienska Simona. Den andra tredjedelen handlar om Indien. Vem tänker man på då? Jo Åsa, för hon var där för några månader sedan och tog hand om små barn. (Tänker på Mamma, Pappa och Syrran cockså såklart som satt sina fötter med mig i Indien också:))

Men men , sedan hann jag prata med både Pappa, Jessica och Mamma idag också! Lite planer smed vi allt:)

Så himla irriterand på mitt tangentbord för varje gång jag ska använda mig av O så måste jag trycka extra hårt. Vad vill den? VA VA VA? KOM DÅ!? Sån där grej som man kan störa sig extra på. Så som när man ska veckla ut handuken på stranden men det blåser så den vill inte lägga sig sådär perfekt som man vill. Eller när man ska sätta upp håret och det vill verkligen inte se ut som man själv vill. Eller när katten springer framför benen på en så man nästan slår ihjäl sig i trappan. Nej nu blev exemplen sämr eoch sämre. SÅ irriterad är jag inte på O:et faktiskt. Förlåt.

Efter jobbet så blev det träning med Evelina nu sitter jag här och det är snart helg igen då. Veckorna går så fort, gör dom inte? Imrorgon bitti så ska jag och Malin äta frukost på The Pancake House. Jag vet redan vad vi båda kommer att beställa. Healthy Start Medley med en liten fruktskål, äggröra på endast äggvitan och så tre fluffiga fiberpannkakor. MUMS.



God natt alla fina!

UPDATE

Har inget bra svar på varför det inte trillat in något inlägg här på ett antal dagar. Har bara varit för lat för att skriva och så kanske dte inte alltid varit så mycket kul att skriva om... Men nu borde jag väl kunna få ihop något kanske?

Har varit och pysslat om Volvon nu på morgonen. Fyllt luft i däcken, kollat oljan, tankat fullt(ca 350 kr för full tank), kollat varför spolarvätskan inte vill spruta upp på fönstret(ingen lösning funnen på det problemet än). Nu sitter jag nyduschad och har precis chattat med Mamma som är på jobbet och sliter. Snart ska jag iväg och jobba ett litet tag. Ikväll åker jag och Evelina iväg på pilates igen, efter ett litet uppehåll. På tal om träning så åkte jag med My till hennes gym igår! Hon är bra på att pusha en alltså! Låg där och kved gjorde jag men hon gav sig inte och lät mig inte sluta. Borde träna med henne varje gång så jag inte fuskar, hehe. Bredvid oss låg en plaskärring och pratade med sin dotter(?) om sitt nästa ingrepp på magen(lät som de pratade om det). Hon såg inte klock ut kvinnan. Uppblåsta läppar, ögnbryn i hårfästet och ett ansiktsutryck som kan jämsföras med en hund som sträcker ut huvudet genom bilrutan i 60 blås. Swiiiiiiiiiiiiiich. Fattade ni det där? Haha.

Tänk på en sak som vi har pratat m här. När jag kommer hem så kanske jag råkar slänga in lite engelska ord bara för att dem plppar snabbast upp i huvudet på mig. Ni får inte tro att jag spelar ball, kommer nog inte kunna hjälpa det bara. Det händer här lite då och då och det är lika kul varje gång när någon av oss gör det.

Nej nu blir det bildbomb:


Jag, Helena och Emma tog en paus från shoppingen. Tycker om sammalikadant tror jag va?


Lilla My fyllde år och fick ballonger från Helena. Lyckligare människa fick man leta efter.


Även fast hon är närmare 25 än 5 så bjöds det på prinsesscupcakes!


B och Tommy Hawk, Blackhawks maskot. Han kom till ishallen här i Wilmette. Hörde att stackarn var bakis och de äldre ungarna sprang och jagade honom för att kunna lyckas sparka honom, ja mellan benen. Haha.


Och ja, vi tog en tripp till IKEA och Woodfield och köpte med oss lite proviant hem. GOTT! Jag köpte bla lingonsylt, kaviar, flädersaft och ballerina och singoallakex till värdbaranen som ÄLSKAR dom kakorna.

Nej nu måste jag iväg!

Saknar er alla! PUSSAR

RSS 2.0