steve madden is my man

Det var utförsäljning av Steve Madden skor i shoppingcentret som jag bor nära. Såklart åkte vi dit och hoppades att vi kunde fynda något. Kaos var det där inne med skokartonger, människor, arga kärringar men också sjukt billiga skor som annars är dyra. Jag köpte ett par, hur ska jag säga, högklackade boots? här säger dom "booties" haha. Men dom har kostat 170 dollar(1.200kr) men jag köpte dom för 20 dollar(140 kr), scooooore!! Så nöjd haha. Simone köpte tre par tror jag, hon som redan har såååå mycket plats kvar i sin resväska som ska hem om några dagar, good job, haha.

Var på Starbucks nu ikväll för det brukar vara massa au pairer som kommer dit på onsdagar. Kan va kul ibland!

Imorgon är det dags att åka till frisören igen, men nu följer Simone och Evelina med. Evelina har inte gjort något med sitt hår på typ 9 månader, haha, hon är nervös!

God natt/god morgon människor :)

sport

Glömt att berätta om helgen! På fredagen så åkte vi brudar och tittade på bio. Det blev en ny film med Natalie Portman och Ashton Kutcher, "No strings attached". Skitbra och sådär riktigt tjejig!
På lördagen så blev det lite shopping och sen så bar det av mot downtown och NBA basketmatch. Vi åt på en sportbar innan, kanske inte ett ställe vi åker tillbaka till men det var kul i alla fall. Arenan ligger i södra Chicago och vi har hört från många håll att man ska vara försiktig och ALDRIG gå till ställen, så vi viftade in en taxi. Chicago Bulls mötte Cleveland Cavaliers och såklart vann Chicago ;) Har aldrig vart på en basketmatch förut så det var kul att äntligen gå. Det höänd emycket hela tiden och det var jättekul att vara där med tjejerna, vi var åtta stycken brudar från sverige och danmark.


På söndagen gick jag upp tidigt och tog åter igen tåget in till stan där jag mötte upp My, Evelina, Helena och Malin som hade sovit på hotell efter basketmatchen. Vi hade fått tag på sjukt billiga biljetter till en NHL match på söndagen. Vi betalade 10 dollar var, ca 70 kr för att få se Chicago Blackhawks möta Philadephia Flyers, en match jag verkligen ville se! Det var skitkul, men det som var lite sådär var att vi hade ståplatser!! Haha, vi var lite förvirrade men tillslut så hittade vi några lediga platser som vi snodde. Man kan ju inte tro att blackhawks vann över flyers i stanley cup för flyers var bättre nästan hela matchen och vann med 4-1... Matchen började 11.30 så vi hade resten av dagen ledigt så vi og det bara lugnt, käkade och sen på kvällen blev det bio igen! Haha. Äntligen fick vi se "Black Swan" med Natlie Portman. Så sjukt bra film! Riktigt psykologisk och obehaglig, men på ett bra sätt... Lite mardrömmar fick jag också för första gången här, märkligt.

Högst upp i taket fick vi ståplatserna, haha, lite chokade...

Nu till nästa helg är jag ensam hemma med djuren för familjen ska till North Carolina och gå på Allstars matchen med alla NHL:s bästa spelare, jag vill ju också med ju. Henrik Lunqvist ska spela, och Colm mitt värdbarn ska få sitta på bänken med ena laget!!!!! AVIS!!! Hoppas de tar medlite autografer till mig. Det är fem svenska som ska spela, bla bröderna Sedin. Coolt.
Simone åker på lördag och det kommer bli så sjukt jobbigt :( Usch, vill inte att den dagen ska komma.

Nej nu ska Evelina snart komma och hämta mig, ska iväg till gymmet som nog undrat vart jag har varit...

PUSSS

För det är ingen vanlig dag, nej det är Farmors födelsedag!

Idag vill jag hälsa Grattis på födelsedagen till min underbara Farmor! Just nu önskar jag att jag hade varit hemma för då hade jag kunnat åka med pappa och syrran ut till landet där det bjuds på god mat och övernattning. Hur mysigt som helst!


Saknar dig!

Puss och kram

seg idag

Idag har jag varit riktigt seg... Pratat med både syrran och Melanie :) Imorgon så har jag bokat Simona på morgonen. Måste få veta vad hon har för sig i romantikens land.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kanske Black Swan på bio men vi får se. Simone ska flytta ner till gästrummet ikväll för imorgon kommer hennes familj nya au pair och hon flyttar ju in i Simones rum direkt.

Nu ska jag jobba igen, vart tog tiden vägen? PUSS

KING

Och idag var det Martin Luther King - dagen och det firades genom ledighet både fö mig och värdfamiljen. Klockan ringde tidigt och jag plockade upp Simone och Malin och körde ivag till Pancake House och åt en riktigt god frukost. Vi hade inga planer så vi hyrde en film och åkte hem till Malins nya hus som varken jag eller Simone hade sett än. HERREGUD, vilket hus! Ett av de finaste huset jag någonsin har varit inne i. Jag smygfotade lite så ni ska få se. Malin har ett helt fantastiskt rum och jag ville aldrig lämna huset igen!! Filmen sattes på och det var inte i något vanligt vardagsrum, nej nej, vi slog oss ner i biorummet. Sjukt stor skärm och för sköna stolar som man kunde fälla ut som sängar om man tryckte på en knapp. Efter filmen så ville jag åka till en pysselaffär för jag blev så inspirerad av Malins scrapbook som vi tittade i innan filmen. Hon hade gjort det så himla fint och det är ett perfekt minne av året här i Usa. Så vi åkte till pysselstället ( tänk Panduro x 10 ) och valde varsamt ut vad som skulle köpas med hem.

Simone behövde åka hem och jobba ett tag så vi körde tillbaka henne men jag och Malin åkte till Cheesecake Factory och åt lita god mat innan vi skildes åt för dagen. Jag drog hem, tog en dusch och åkte sedan hem till Simone. Där var vi allmänt tjejiga och läste modemagasin, tittade på Beyonces I am Worldtour, åt upp My´s snickers och var glada. Jag fick med mig en årssamling av Vouge, W, Bazar, Allure, Elle, Marie Claire, Glamour och säkert några jag missat. Hon fick hjälpa mig att bära ut allt till bilen. Simone åker ju snart och hon har börjat förstå att hon inte kommer få med sig allt. Så jag har lovat att ta hand om hennes älskade magasin ett tag framöver. På tal om Simone så överraskade vi tjejer henne igår. Jag lurade ut henne från huset och åkte till Target för att köpa saker som jag "verkligen" behövde och sen så sa vi att vi skulle åka till hennes favvoställe Chili´s. Det hon inte visste var att Emma, My, Malin och Evelina satt och väntade på oss där. När vi gick in och Simone fick se dom blev hon helt chockad, nästan rädd tror jag. Hon hade inte anat något alls! Hon blev jätteglad och jag vill säga tack till Emma igen som kom på denhär tokbra idén. Riktigt lyckat vart det. Efter Chili´s åkte alla förutom Emma och My hem till Sami där de var lite folk som hade det trevligt och tittade på golden globe galan. Sen var vi trötta och försvann hem.
  

Imorgon blir det jobb igen och på kvällen ska vi följa med Malin på hennes handbollsträning, skojjsigt!

Nej nu måste jag sova några timmar, har gått och blitt lite sjuk jag...

/A-S

ps. Simone fick köpa ut hostmedicin till mig för det fick man inte köpa om man var under 21 år. I efterahand så förstår jag varför. Riktigt starka grejer har de proppat ner i flaskan ska ni veta. Blev ett shotkalas här nyss igen!

nöjd

Idag är jag glad.

Vet ni varför?


-Jag skulle jobba från 6-12 ikväll men föräldrarna var för trötta så de ska stanna hemma, man tackar!
-Jag har köpt ännu mer fina ting på Victoria´s secrets rea. Allt är så billigt det kan bli nu, vilket är liiiiite farligt. Det kan ju bli ganska dyrt att handla där annars...
-Jag köpte äntligen Armani solglasögonen som jag har gått och petat på sen första veckan jag var här tror jag. Visade nog dom både för Jessica och Sebastian. Saken är den att de kostar bara 65 dollar så jag fattar inte varför det har tagit sån tid att köpa dom. Sen hittade jag ett par Carrera brillor också men dom låg på 150 dollar, så snart kanske dom hamnar i min ägo också.
-Jag har köpte också Redkenshampoo som var på rea!!!! Woohoo, skitnöjd.
- Och nu ska jag iväg och äta med Evelina!

Puss och hej

AMEN

Haft en jättebra dag med tjejerna. Simone och jag åkte på morgonen in till stan för att gå på gospel och så bjöds det på brunch också. Riktigt kul var det och hela publiken var medoch sjöng "Happy Days" och "Down by the riverside" och det var hallelujah dit, amen dit och praise the lord hit. Sedan på kvällen åkte vi (Evelina, Simone, Malin och My) och tittade på filmen "Country strong". Ååååååh så bra den var! Nu vill jag inget annat än att åka till Texas och dansa med cowboyhatt och boots...


Jag måste skriva lite om mina lediga dagar här i Chicago, lite seg, sorry.
Jessica åkte hem i onsdags efter att ha varit här i nio dagar. Vi har haft det så himla bra den tiden vi fick tillsammans. Vi har shoppat, ätit gott, gått på musikal, stadsvandrat, gått på bio träffat mina vänner och mycket mer. Jag vet inte hur Jessica fick med sig allt hem som hon köpt, men det gick problemfritt på flygplatsen i alla fall.


Nykommen och julklappsöppning på en gång. Varför vänta?




Helt slut efter en hel dag i Woodfield Shopping Mall, hur många timmar blev det?


Tigern låg och väntade på oss när vi kom hem


Tusse


Nere downtown för att gå på musikalen







Nyårsafton!


Lite för mycket blixt..




Downtown igen, tittade till bönan








Paus på Starbucks, lite reklam också




Tack för nio helt perfekta dagar min fina syster <3

syrran

Här händer det inte så mycket, men snart så. Just nu njuter jag av att umgås med syrran och då vill jag inte lägga tid på att skriva här riktigt. Hoppas ni alla mår bra och att julen var så där bra som den kan bli!


RSS 2.0